Інакше

А спробуєм якось інакше?
 
Покохаємо дистанційно?
 
Можна із сотні побачень
 
Обрати найбільш доцільне,
 
Редагуючи "поцілунки",
 
Візуалізуючи "зізнання",
 
І під Всесвіту ніжним трунком
 
Занотуємо дикі бажання.
 
 
 
Недоліки повз пролітають,
 
Нема через шо сваритись.
 
Знову вірити починаю
 
В те, що можна злітати
 
Так, аби не розбитись.
 
 
Де Empire, там state i building,
 
Де уява, там вся увага,
 
Напишу, як завжди,
 
'Good evening',
 
Це така цифрова звитяга.
 
 
 
Недоліки повз пролітають,
 
Нема через шо сваритись.
 
Знову вірити починаю
 
В те, що можна злітати
 
Так, аби не розбитись.
 
 
 
Нас вітають Нью-Йорк та Прага,
 
В Копенгагені завжди світло,
 
У Мілані завжди так модно,
 
Глобус випромінює іскри,
 
Ми не знали, що так також можна...
 
 
 
Крізь його дигітальний дотик
 
Виринає сучасна святість,
 
Мережа, мов суцільний опік,
 
Неживе також може зайнятись.
 
 
Недоліки повз пролітають,
 
Нема через шо сваритись.
 
Знову вірити починаю
 
В те, що можна злітати
 
Так, аби не розбитись.
 
 
2023