Екс

Екс
Все вирішує справжній змістовний контекст,
Він – мов точка опори, що рухає важіль.
Президенти й коханці з приставкою «екс»
Легітимних не мають уже повноважень.
 
Юридичне підґрунтя у цього просте:
Не займається більше поважна посада.
Будяками зі зрад сад душі заросте,
Не поверне минулого жодна принада.