Sol Invictus
Ваше Сонце - непереможне,
Моя темрява - лиш віддзеркалення,
А навколо душі порожні,
Метушня зі звичайними справами.
Тільки всі тимчасові супутники
У системах - вже звичні та вивчені,
Цілий космос, стихія майбутнього,
Усамітнення, втаємничення.
Ваше Сонце - вогненна грація,
Моя темрява - ніч оксамитова.
І перформанс, і інсталяція
Розлітаються в небі іскрами.
2023