Штучний

Дивитися в очі ці -
Ніби падати з вежі, раптово злітаючи в небо.
У них є таємна ціль,
Незворушність Марса,
Гармонійність Феба.
І горгульї рахують
Незібрані дотики,
Есмеральда танцює
Під семпли готики.
Аби ще ускладнити цей квест,
Ми дозволимо Квазімодо
Написати для них палімпсест.
Це так буде зручно,
Адже люди - живі,
Тільки інтелект - штучний!