Д. Б.

Д. Б.
Забували чи Париж, чи то Рим,
Купідон кружляв, а з ним - ще й Пегас.
Зрозуміло це було майже всім.
Хоч лишалося секретом для нас.
 
Коліжанки твої ставили лайк,
Ми були для них ідеєю фікс.
Божевільні, наче Бонні і Клайд,
Та солодкі, мов дві палички «Twix».
 
І коли, на горе, ми розійшлись, -
Мовби стрілки на панчохах твоїх,
Довелося всіх обітниць зріктись:
За душею, наче камінь, той гріх.
 
Хто ж зі мною реготатиме з п’єс
З чорним гумором Мак-Дони митця?
Ось отак спроквОла втратили сенс,
В унісон не б’ються більше серця.
 
У сердець і душ тепер розсинхрон.
Ох, страшна розлука-kурвa в анфас!
У генделиках пропав Купідон,
Й для польотів загладким став Пегас.