Ек плывэш ты, бы тигр, на корабли ж

Ек плывэш ты, бы тигр, на корабли ж
И вот мы тут шось намудрылы пак улад!
Шо и виндовсый шпиён ны поймэ, дэ гэтой слон.
Бо ты куды во воткнув жэ прамо гозьдзь.
Гэто ж вам ны той колхоз, шо у Буцов.
 
И но ты уключы да хучий шэ рыкордист
Да и шэ якых колкив, шо выдав жыд.
Дэ ж гэто видано, шоб хтось ны купыв
А ны екых пынькив у хытрых писк.
 
Трахны но шэ об стил колонкы да й сыды
Го тут во на варымни, шо все у сьнизь.
видиш, вот в нас кольцо от всех яйцов!?