Легенди осені

Легенди осені читай
І цвірінчанню співчувай.
Усі слова, що найніжніші,
Жбурляй до гирла цих річок.
 
Забудь такі могутні сни -
Живи відтворенням весни.
Є, звісно, справи цікавіші,
Та хтось сплітає із думок
 
Яскравий килим чарівний...
Над ним у тиші шаленій.