Мавка

Мавка
Пахучий ліс, дерева сонні, спішу до річки літнім днем,
Мій поступ тихий і знайомий, не сподівався, диво віднайду.
Трапяляются пригоди в лісі, серед закинутих гілок, ті очі дивні та глибокі
Дивлись сміючись з долонь..
Боявся я поворхнутись, краса струнка і молода,
Дівча грайливе, чарівниця, чи просто мавка лісова...