Десь

Десь
Десь в осінньому тихому Києві
Бродять соннi осінні серпанки.
Шурхотять на строкатому килимі,
Заглядають в ажурні альтанки.
Тихо-тихо, і тайними стежками,
Думи ходять і ваблять у ліс.
І розгойдує осінь сережками,
Вниз стрибає каштан-фаталіст.
Ну а ми, серед гомону вулиці
Все шукаємо місце для мрій.
З дня на день щастя міцно притулиться.
І не вірити в нього - не смій!
 
 
Kyiv 1.10.2023