Сонце-блискуча biedronka...

Сонце-блискуча biedronka...
Сонце-блискуча biedronka...Вітрильника білая ważka.
Rower.I я - амазонка.Їхати берегом тяжко.
Море цілує колеса, пінними хвильками грає.
Променю яснеє лезо неба блакить розтинає.
Клен прихистив. І в затінні можна на мить відпочити.
Бліків і крил миготіння...Синюю бабку зловити.
Ультрамариновий сполох- кольору крил домінанта.
Справджує вічні бажання хмар піднебесних Оранта.
 
З польської і української мови:
biedronka- "сонечко","божа корівка"
ważka- "бабка","стрекоза
rower- велосипед
 
Графіка автора