Злотокоса

Злотокоса
Бурштинова осінь знов зітхає тихо...
Вітер піднімає жовтолистний вихор.
Бірюзою небо відтіняє колір.
Павутиння нитки зачіпа за комір.
Шалики строкаті ще не для тепла.
Злотокоса осінь смуток принесла...
 
Kyiv.20.10.2023