Melancholia

Melancholia
Осінь упевнено гонить do pracy
Жовтеє тло у моїх декорацій...
Жовтії настрої жовтих відтінків,
І не літають уже павутинки...
Дихає зимно приморський пейзаж.
Тане хмаринок сталевий міраж.
Сваряться чайки про щось безкінечно.
Теплі кафе - "zapraszamy serdecznie"...
Думки десь линуть, як хмари, і маються.
Лінії серця із смутком збігаються.
Wiatr cicho szepcze :"Poczekaj na zimę.."
"Melancholia"- jest jesień na imię .
 
Фото автора