La rue du Taur

Вулиця спогадів, вулиця сновидінь,
Пастка сердець, осердя всіх володінь,
Як поміж нею та іншими розрізнити?
Тиша впокоює душу, небес ланіти
Потім в собі зберігатимуть щастя струм.
 
Вулиця дивних імен та химерних дум.
Там, де вона, там суму вже не вціліти -
Вулиця кволих святих та форпост еліти.