Подрузі

Aut viam inveniam aut faciam. - "Я або знайду спосіб, або вигадаю його" (Hannibal Barca)
Fas est et ab hoste doceri. - "Вчитися требa завжди, навіть у ворога" (Публій Овідій Назон)
„Хто в собі не носить хаосу, той не дасть життя зорям“ (Фрідріх Ніцше)
 
 
 
 
Вона знову кудись тікає,
А подітись куди без неї?
Розквітають довкіл астрагали,
Хризантеми, тигрові лілеї.
 
В наших снах - розмаїті ігри,
Сни - на двох, і в усіх - тривога,
І в усіх - відчайдушні тигри
Біля річвокзалу. Сварога
 
Прикував супостат недарма -
Алгоритмом зліпив повіки.
Ми, як маги посеред маглів,
Недоступні, мов диво-ліки.
 
На висотах усіх небесних,
У зриваннях усіх клаксонів -
Нейрографіка чистих креслень,
Зачарований світ безсоння.
 
На гінеї не розміняти
Чисту мудрість "наївних" стверджень.
Подвиг міг би серця розтяти -
Несумирені, "нетутешні".