Сховала Осінь...

Сховала Осінь .../тріолет/
 
Сховала Осінь Сонце десь за небокрай
І поливає нас холодними дощами.
Роздолля вітру - чисто поле, гай.
Сховала Осінь Сонце десь за небокрай.
Все ж тепле Літо буде довго житі з нами.
Воно шепоче нам у снах: - Не забувай...
Сховала Осінь Сонце десь за небокрай
І поливає нас холодними дощами.
 
*. *. *. 08.10.2023 р.