Lumen Diem Vincere

Побеждая тьму светом
Ecce! Nebulae obscurant caliginem,
Noctis umbras densas celant faces.
Tenebrae regnant et horrorem sement
Inter aurae silentis et nocturnos spiritus.
 
Procul, exaudi mea verba!
Invoco te, Deus Lumenis,
Ut dispellas hoc umbratile obductum.
Tuum fulgorem et claritatem adspire,
Ut tenebras dissipet et lumen afferat.
 
Adveni, Lux divina, exaudi vocem meam!
Facs sim caligo dissipetur,
Ut in radiante lumine ambulem.
Per tua potentia, noctem vincam
Et in splendore tuo gaudeam.