Verba Invocare

Призыв Слов
Audite! Venite omnes ad me,
Quicumque sitis, qui verba mea legatis.
Inspicate figmenta vestra,
Et eam conligite ad silentium.
 
Mentes aperite, oculos condite,
Vester sensus mihi date.
Verba mea iucunditatem afferent,
Inspirabunt animos et mentes acuebunt.
 
Vos invoco, spectatores avidi,
In meam societatem accedite.
Per verba et scripta mea,
Renascentur imaginatio et intellectus.
 
Legite, percipite, contemplantur,
Et in verbis meis delectamini.
In sensum meum praecipue utoris,
In commune animum coniungamus.