Mysterium Noctis

In umbrarum silentio nox
Terrorem latebras celat
Stellis obscura lacteis
Sensus trepidos incitat
 
Nigro manto tectus mundo
Luna radiat obscura
Secreta noctem prae se fert
Mysterium tenebrarum
 
In silvis genuit umbrae
Monstra et mirabilia
Arcana susurrant aurae
Vox nocturna et somnia
 
Timor et desiderium
Implevit animas nostras
Sub oculis inanibus
Latent signa celestia
 
Teguntur arcanis mystica
Quae numquam mente comprensantur
Mysterium tenebrarum
Inesset infinitum