Сутінь

Сутінь
Сутінь – лінива, мов дієслівна рима,
Тихо чатує увечері за дверима.
Зірка за зіркою знай вишиває шати.
Сутінь самотня. Їй нікуди поспішати.
Темряви пензель усі замалює барви,
В мороці мешкають мрії, вірші та лярви.
Кожен принадний до власного полювання:
Ніч – кращий час для вбивства, та для кохання.