И путь не всегда лишь во тьму (темная колыбельная)

Мир жесток и бог так суров
Так думал я в детстве, боясь
Тьма до рассвета окутает день
Придет ночь, ночь пугающих снов
Мать пела не раз перед сном
Про жизнь после смерти в раю
О том, что все люди, мы – смертны
И наш путь
И путь не всегда лишь во тьму.
 
When I was young and scared of the Lord
My mother would sing me a song
A tune that I keep in a sacred place
Cause I know that my life won’t be long
It tells of the place where we go
When our time on earth is through
A beautiful place we call heaven
Is it true? Please god, I pray that it’s true…