В стране волшебной

В стране волшебной
In a land of enchanted river's gleam,
With port wine and brie, by the banks they dream,
On harp so sweetly plays Kurt Cobain,
No enemies found, no signs of disdain.
 
Body and soul find bliss in this fair place,
Old friends await with warm embrace,
Birds sing their hymns with sincere delight,
For harmony reigns from morning till night.
 
Fountain streams soar high up to the sky,
Like Madame Clicquot, sparkling and spry,
Men resemble gods, strong and divine,
Women are lovely, their beauty sublime.
 
I long for a ticket to this grand land,
Dragging my sad days, so bland,
Send my greetings to those who reside,
Tell them I await, with eyes shut tight.
---
В стране волшебной реки из портвейна,
из сыра бри у рек тех берега,
на арфах там играют Курт Кобейна,
как не ищи, не встретишь там врага.
 
Там телу нега и душе нирвана,
там все мои старинные друзья,
им птицы от души поют осанну,
иначе в той стране никак нельзя.
 
Фонтанов струи там взлетают к небу,
искрясь и пенясь, как "Мадам Клико",
там все мужчины телом словно Фебы,
а женщины прекрасны на лицо.
 
Я долго жду до той страны билета,
с унылостью влача свой жалкий век,
кто раньше, передайте, плиз, приветы
моим, кто там.
Я жду сомкнутых век.