Падіння

Падіння

Аудиозапись

Хор зморених сердець
Співає без надії.
Ніч зводить нанівець
Усі рожеві мрії.
 
В небі нема зірок,
Побила піка чирву.
І твій наступний крок
Може вести у прірву.
 
Терпіння.
Падіння.
Без смерті неможливе воскресіння.
Ніч вкрила
Два тіла.
Лиш коли втратиш все, що мав, отримаєш ти крила.
 
Ілюзії – мов скло –
Їх легко так розбити.
Минуле упливло,
І марно ворожити
 
На всі прийдешні дні, -
Їх пише автор долі.
Тіла нам затісні –
Бо душам кортить волі.
 
Терпіння.
Падіння.
Без смерті неможливе воскресіння.
Ніч вкрила
Два тіла.
Лиш коли втратиш все, що мав, отримаєш ти крила.