От тут стола от пылу вытырав я.
И раптом: ой! Дви зирочкы в мынэ?
Звезда в звезде. Но что это такое?
Чого я зразу ны зобачыв цэ?
От так от мы и понимаем шося,
Шо в каждому пынэчковы жывэ.
От я пошов варыты гондэ борщык.
Ага, цыбуля, значыця, в нас е.
А шо шэ трэба? Да дабавиць соли ж!
Быто ва в пасце й перцу не стае.
Ну, далый шо. Пойив я файно, в радосьць:
Смытанкыё заправыв шэ пловэшк.
Чы то лагманчык получывся прамо?
Да и варыв ёго я так бы й фсе.
От кулинарну кныжыщу розгортуй.
Шо тамо пышуть хоть бы про щавэй?
Дак, ну, вары свойи свижайшы овощы
Аж пувчаса, а то и час хоть, хек!
Так витамины завшы но й знищайтэ.
Бо и варэнне з егод трэ соплем.
Ну, коб кыпило так годын, хы, 7.
А потом кажуть, в нэндзый диябет.
о так от и машыну пырывэрным. трэ ж гнатысь дэсь!