I see - You seem

 I see - You seem
Так падають скелі у воду.
І чорні, і білі. Усі.
I я віддаю тобі сполом
усе, що ти бачиш, you see.
Плекаєш мене, наче сницар,
так жадібно, нахильці, втім,
лиш маришся лицарем, снишся
таким, що кохаєш. You seem.
 
Світлина:
Вільям Холман Хант.
Лицяння продавця ліхтарів у Каїрі