Лист (письмо)

Здрастуй, батько! У мене все добре,
Свiтить сонце, гріє душу море.
Теплий вітер обіймає небо,
Над моє буйною головою.
 
...
 
Не сердься, що довго не писав,
Багато справ, тепер вже не до листів.
Тепер у нас важкий час настав.
Тепер по боргу не сидимо на місці.
 
...
 
Ти знаеш батько, iнодi буває страшно.
Особливо тривожно тут ночами.
Тут все мої друзі загинули недавно,
Під прапором роздутим багачами.
 
...
 
Сумую про те, що давно не був я дома.
Можливо випала б щаслива менi дорога,
Ось тільки куля, що в грудях як відомо
Не доведе мене до твого порога.
 
Прощай, немає сил писати більше...