Skate

Skate
Шалений вітер в груди б'є,
 Обличчя пил шмагає.
 Та я лечу , лечу вперед,
 Дороги не шукаю...
 Нехай летять на всі боки
 пилюки сірі зграї,
 Я зупинитись не хочу-
 дивіться, я - злітаю!
 Мій скейт обгонить всіх птахів, 
 що в ірій поспішають.
 Милуйтесь всі! "Ну, дай їй Бог", -
 хтось стиха промовляє.
 Невпинний рух, швидке життя
 не визнають кордонів.
 То юність мчить-мерщій, дивись,
 не слухай забобонів!
 Шалений лет, шалений спів,
 і березень-шалений.
 Шаленим став весь білий світ 
 і погляд мій натхненний.
 
 
 
 Посвящается дочери.
 
 Словарик:-) для тех, кто прочтет:-)
 шмагає-хлестает
 нехай-пусть
 шалений-быстрый и шальной
 зграя-стая
 ірій (вирій)-юг, теплые страны
 невпинний-безостановочный
 швидкий-быстрый
 забобонів-суеверий
 березень-март
 натхненний-вдохновенный
 
 
 
 
/Графика автора/