Бідон в Івановскім раёнь,

Бідон в Івановскім раёнь,
Бач, новый скілься взевсь!
 
І вот мы тут зайшлы на сайт
Столічных новосцей.
Хотя нас Опер ны пускав.
Ну, бо куда тебе
 
О гындэ всэ, шо ріднэ шчэ.
Да і ведь ты ныек
І ны прорвэш свій бравзер, Хек.
Бо, о, то вуж арешк!
 
Но мы ексь оТВлекЛісь от ліск,
Шо знаюць узь усэ
Унь про й Марійку Магдаленк,
Шо в Завышанскым лесь.
 
Ну, й ны комэдыя чы вжэ,
Шо тута, в мотолен ж,
Зьявылось і Могыльно, глень!
Бо ж влад пычэ ТэВэ.
 
Ныдэ ны надпысі, ны хрень,
Шо гэто дэ такэ!
І но коші собі плытэм
Про бурны обновлень!
 
Да, всэ в гісторыі РБ
Ізвесно уж давнэньк.
І тэ, шо тут Кобзар жывэ
І вершы прэ ля негр.
а гэто шчо тут во в васько?! а, в пашчу дыркачов?