Облизывая ностальгию-скуку...(на румынском языке) Ling nostalgia-dorul...
Plânge vântul de durere,
Sceaună ca un cățel,
Plânge vântul după geam,
Ce-am avut,eu nu mai am.
E vina ta,e vina mea,
E vina noastră,
Și plânge,plânge-o stea,
În seara albastră.
Cu greu mi-aduc aminte,
Prin ceața de cuvinte,
Cât de departe sunt de tine,
Dar mai departe și de mine.
Ling nostalgia-dorul,
Atent ca pe un timbru,
În căutare sunt de-un plic
Și prin amintiri, de-un bun amic...
Anton Barbu 31.05.2001