Запретить тебе не могу...(на румынском языке) Nu pot să-ți interzic...

Nu pot să-ți interzic,
Să mă mințești cu-n dor,
Și rănile îmi ling,
Dar nu mai pot să zbor.
 
Înzădar am încercat,
Din ochi taina să-ți citesc,
Tu zâmbind...m-ai înșelat,
Și iar singur rătăcesc...
 
Anton Barbu 21.06.2001