Скиль жэ шэ ждэм всэ звоночыка.
Од ридный матронк
В первую очырыдь звонымо!..
Дэ до кого ш?
Да вот жэ хтося в прыхожую
З ранку всё бЁтц!
Хто ж гэто выйшов з дозволамы…
Да, старша сестронк.
А ны вон та но всэ Козочка,
Шо шэ й Змиёнк.
Ну, маты бож!
Дэ ж бо в подвирку хто робыть шо.
Ныц лысьць прошлогоднь!
Всэ успывае уборщык з вонь.
Куча ж помочнычков.
Хто пропадае в Ню-Орковы,
Хто у Бобруску дэсь пьёт.
Ну, а в сисцёр свойи клопоты:
Шоб но вэсь род абработ.
Так шо сажей, пан, картоплыкы.
Да во засий вэсь садок.
Всё зарастае траво
Да всекым корчом.
Диток ныма у Стрылков!
А плимяши вси ва в Польш.
ну, гындэ во хтося ж добрый. И не са снов