Я вдруг увДойСтойИвсь

Я вдруг увДойСтойИвсь
Вдойиты КоровКу сь
 
И мы тут зобачыв
Каринку бес платьЕв!
И, ой, шо там дальШый?! –
Да ныц. Нычого. –
 
Так идь к кибирма3!
А то я щас матом щ!
Иш, вин мни быс трахта
Зализ пуд радно!
 
Так-так! Ты до нас зном?
А ну нам пароль сфой!
Ага, рыйГыйСрацый
Ф тибя снова ноль?
 
Так лайчыть ны нада! –
Обыйдымось, дядя!
И снова, и снова
Васько ва в Тик-ток.
 
Бо ж сокы спускаты
Так лёхко з дивчатьмы,
Шо хоть ты маж маслом
Котовы на лоб.
так що вам тут нада, ах, Тигра вусата!?