марення

марення
Сумує вітер за вітрилом,
ріка сумує за дощем,
а я у ревного мірила
прошу іще, іще, іще
новонародженого суму,
будь-количасної журби,
сто роковин вини без шлюбу
і миті спільної доби.
 
світлина: Федір Кричевський. Замріяна Катерина. 1937