Нічні думки

Нічні думки
Настрій - кольору "умбра", пахне чи то порохом, чи то тліном.
В звивистих натяках сну - втома пливе дельфіном.
Той штрих-пунктирний сон - не відпочинок, а кара...
Ось виринає, спішить бурою тінню примара.
Хтось підглядає з-під вій білим незрячим оком.
Втомлений сірий звір дихає важко під боком.
Тонко рветься струна, вовка мого лякає.
Хвіст світлякових крил світить, дорогу знає...
 
Діптих "Нічні думки"