Дзвони

Дзвони
На окраєчку небес місяць причаївся сонний,
Бо на віттях і дахах він вночі розвісив дзвони.
Так втомився, що затих, заколиханий до ранку...
В світлі тьмяних ліхтарів, сірий морок спить на ґанку.
І в передранковий спів птаства чарівну сюїту
Заплітаються щодня дзвони ті. І , днем зігріта,
Прокидається земля. Місяць ніжно проводжає,
І щоранку снів блакить , сонце ясне вишиває...
 
Графіка автора