Пабив жа злодый всих яцьвяг

Пабив жа злодый всих яцьвяг
И навыть гындэ лицьвиненкав
 
Как ты магла меня панять,
Карова, Тёлка, Львице-Дева,
Коль сам я гондэ а никак
Ны дозвонюсь до твэйи й сэс3.
 
Мне гаварят, пашов бы в баньк:
Межгорад эт вам не Бер-Шева!
Ты палажы нам луший в банк
Хатя бы-к с пару дойЛяльРейОк!
 
И мы заеха в зоопарк
И подкормили там медьведя.
И увидали кавардак
Оно, дэ школа зихацела.
 
Но, шо ты, шо ты, кремень валк
У нас пуд прызьбоё лыжев б но ж!
И з Брэсця жулик зуховат
Полиз в машыну якоб сЕхать.
 
А мы ничэм щэ ны прославсь.
Бо в нас чытателив но скэлькы ш.
И но баптистыкы спешат
В свои уютненькие цэрквы.
но вот щэ есця в нас зольтатн, шо всекых нимцый враз застрэлять