Укропка

Укропка
Наче чужа, тепер стала для брата
Добре не бачать вже батько і мати
Життя страждальне, життя коротке
Брат рідний каже на мене -: укропка!
Брат мій російського взяв автомата
Хоче він з нього в мене стріляти
Розум затьмарений, пам'ять коротка
Вже не сестра я, а просто укропка.
Я українка а не укропка
Вишита квітами моя сорочка
Пісні співаю палко і дзвінко
Мовою рідною, я українка!
В мене є поле, Дніпро і Карпати
Та покосилася батьківська хата
Там сліди крові, смерть і руїни
Там братовбивство, ганьба України!
Хто робить гріх, той і буде страждати
Але ніколи їм нас не здолати.
Мовою рідною спів солов'їний
Хай над тобою луна, -Україно!
Я українка, а не укропка
Вишита квітами рідна сорочка
Пісні співаю палко і дзвінко
Нехай лунає, я українка!
2015