Останній цілунок

Останній цілунок
Я закрив наш рахунок,
Борг пробачив любові.
Наш останній цілунок,
Та вогні світанкові
 
Пам’ятатиму вічно,
Може й довше, хто знає?
Спогад цей мозаїчно
Спільну пам’ять складає.
 
Це єдине, що спільним
Досі маємо статком.
Мозок болем похмільним
Із тим бореться спадком.
 
Еверест наших звершень,
Сенсу вищий ґатунок:
Наша ніченька перша,
І останній цілунок.