Танцюй

Танцюй
Ну ж бо, звабливо танцюй, мов Даліла,
Серце коханням ти отруїла.
 
В’яну без тебе, втрачається сила,
Наче волосся, відрізала крила.
 
Перемогла у шаленій цій грі ти.
Певно, що краще було б не любити.
 
Шлях свій втрачаю. Злітаю з орбіти,
Треба ж від пристрасті так здичавіти.