Давай навчу тебе гріхопадінню

Давай навчу тебе гріхопадінню
Давай навчу тебе гріхопадінню,
Воно цілком подібне сновидінню:
Коли втрачається контроль над власним тілом,
І до реальності шляхи заносить пилом.
Давай звільню тебе від марення моралі,
Зроблю кришталь душі міцнішим сталі.
Знімай свій німб, на цвяхи вішай крила.
Терпіти цю жагу двох тіл несила.