Я навчився

Я навчився
Я навчився пробачати,
Пліткарям не йняти віри.
Прогризать сталеві ґрати,
Вилізаючи зі шкіри.
 
На руках тебе носити,
Заселяти сьоме небо.
Та усіх богів молити
Лиш за тебе. Лиш за тебе.
 
Лиш за тебе, моя зоре,
Лиш за тебе, моя мріє.
За очей блакитне море,
Моя дика ти стихіє.
 
Я навчився прокидатись
Із думками про майбутнє.
Так життя і мало статись:
Незабутнє, незабутнє.