Ты ж оДвиДав пынька,

Ты ж оДвиДав пынька,
И скупавсь у ночвах
 
Мы тут екся и каксь
Вжэ й поладыв компа.
И тыпэркы оно б провода.
Да куда ты там даш
Хоть якые порта,
Колы ножку зламав няку падл.
 
Главнэ – грошы забрав!
Остальнэ ны быда.
Я, шо, вставлю якы шэ кармашк?
Нахрена бо дидам
Някы дискы з двидах.
Зарэ ж модно балдеть но в срачах.
 
И вот бацнув з Мохра
Нам тыпэрыкы майстр
Всэ шо нада. Прыставк но ныма.
Так шо йидь к лаборам
Да шукай по углах,
Шоб бы люды сыдиты в потьмах.
 
Ну, да выйды куда –
За стыно ураган!
Аж гудэ и рогочэ зыма.
И я впик но борща
На ноч глядя улад
Да й хропу соби до полудня.
 
Ек старый ты пынхась,
Колупайсь кай двора вж!
А ны вам тоби шэ в дальню даль.
Ибо дека на завтр
Вжэ й пудс3жуть шыкарн:
Главно ж – бровы шоб бы у дивчат…
 
А чого тоби шэ гондэ, Гад?