Я знаю,де ❤ Сопоту

Я знаю,де ❤ Сопоту
Я знаю, де серце Сопоту-
Де в сутінках сплять ліхтарі,
А сонце, не сповнене клопоту,
На вітті дріма до зорі.
Сплітаються, як ієрогліфи,
Гілки у гамак чи сувій...
Сніг тане.По білому поспіхом
Бог пише послання тобі.
Ті мапи вкриваються знаками
Непевних пташиних слідів.
І мерзне підсніжник заплаканий
Під кронами буків-дідів.
А поруч збігають із потягом
Віконця купе-намистин.
І в'ється палаючим протягом
Миттєвостей тих серпантин...
 
Фото автора.Сопот .Польща