Велетень захолов

Велетень захолов
Вихор війни у вухах...
Колір землі, як кров.
В тих сатанинських рухах
Велетень захолов!
Десь колоситься нива,
Хліб не пече тут бог.
В сполохах днів брехливих
Відблиски перемог.
Стерво в полях - то й круки.
Свист. Замість неба - біль.
Знайде тут ворог муки,
Паділ земний і цвіль.
Замість ланів і царин
Сонця невпинний плин,
Чорная вирва марить
Про поминальний дзвін.
 
 
Діджитал арт автора