Где ты мечта...(на румынском языке) Ne-nțeles rămâne visul...

Din pădurea amorțită,
Sună cornul ce întartă,
Peste frunza ruginită,
Dorul ce nimic nu iartă.
 
Ne-nțeles rămâne visul,
Nopți de-a rândul ce se-arată,
Însă unde-i Paradisul,
Cu miraje ce ne-mbată.
 
Anton Barbu 24.02.2023