Композиція страстей

Композиція страстей

Аудиозапись

Композиція страстей,
Какофонія думок,
Ритм твоїх нічних дзвінків розсинхроном.
Ніжний блюз твоїх плечей,
Поцілунків дикий рок,
Ти моїм стала навік камертоном.
Подаруй мені сім нот,
Налаштуй мене на джаз,
Та навчи любити вірно без тями.
Я втомився від скорбот,
Дай мені дороговказ
До стосунків із самотності ями.
Оркестрова фуга мрій,
Змучена токата снів -
Найбанальніші дієзи й бемолі.
Ревнощі дзижчать, мов рій,
Їх позбутись не зумів,
Музику вони вбивають поволі.
Форте пристрасних ночей,
Та піано почуттів,
Так гартуються життям мляві душі.
Я зустрів мотив очей
Акапеллою віршів.
Ноти ці – вони як Бог - всюдисущі.