Пантеон

От завершу писати дисертацію з Вас,
І що далі?
Чи зникне з мозку холодний компас,
Розібраний на деталі?
Чи зникне із серця полум'яний мотор,
Чи знизиться мотивація?
 
На небі сперечаються Одін і Тор,
На Фрейю вказавши пальцями.
 
А тези до архіву Локі внесе,
І кумедні, і шанобливі.
Почуття - своєрідний небесний концерт,
Закодований в срібній зливі.
 
2023