Коли ти став зливою

Коли ти став зливою,
Я перестала помічати наше зникнення,
Як тьмяніють барви,
Як не чути літаври.
 
Як літо таврує всіх за щирість
І як вислизаємо щурами
Або зміями
 
З темряви
Некерованих антицінностей.
 
Коли я стала вогнем,
Це було несподівано, болісно,
Небо мовчало,
Нікуди було злітати.
 
Але нащо незворотність, коли
Маєш ключі від часу,
Від вічності?
 
Пригорни мою тінь.
Любов - нездоланна.