Небеса

На небесах теж люблять помаранчі.
Ти посміхаєшся, не віриш? Ось поглянь!
Заходить сонце і являє сік, що бризнув —
Настільки спілі фрукти там.
 
 
***
 
На небесах вкушают апельсины.
Смеёшься и не веришь? Посмотри:
Заходит солнце, сок над горизонтом брызнул —
Настолько оказался спелым плод внутри.