Если тиша ужэ у ва вота селе,

Если тиша ужэ у ва вота селе,
То вжэ ж значыть и нет ны доще
 
Если вериш себе, шо и ты дэся звер,
То ж настроиця всэ уж самэ.
Или нада усэ ж ексь добыты шэ тэнт,
Шоб схаватыся тип од доще?
 
Екся взевся мы здесь за ломаччэ свое.
Да й а шо туткы вставыты нешт!
А ты йды но доедь шэ до тых мохранцэй,
Шо наладылы в тэбэ компешк!
 
А воны соби спеть: да пошов бы ты, дед!
Мы тут, видиш, смонтажымшыс всэ!
А шо порты ны те, ны колышэ майстрэй.
И пойды розбырысь, шо там ек.
 
От и дощык идэ да на бабыну стрешк.
А на дида ны действуе ж всэ,
Шо нывлад у ва пне, шо буксуе шодне.
И но дрэмлэ Котера за печк.
этим вечером всэ образуецца ж ексь