От якы мы вжэ шовмэнкы!

От якы мы вжэ шовмэнкы!
Краковяк аж чэшым
 
У Ёвмэня 2 рамэня ж?
От и мы тут кажым:
Шо такэ вжэ в тэбэ, Федя,
Шо ты быз аж плешкы?
 
Не! Мы личывсь в элтэпи дэсь?
На дворе падметвал!
От и зном прышов той вэчор,
Ек улупыть нэмоч.
 
Да й прыстав тут во до дедка:
Шо, мол, ты тыпэркы
Быз баяна й быз гармони
Ходыш по оборы.
 
А мы ж тожэ ек бы Колька:
В барабан, што ль, хочыш?
То станьцюй мни казачочка.
Да й похавай морквы.
 
И воно бы так пошло б и.
Да ты шо! Професор
Пхае й дида в той во ривчык,
Дэ жабы мул йилы.
да, у нас тут зарэ кришна пьяницу поличыть